Usluge

Kao jedna od vodećih brodarska kompanija u Srbiji, DUNAVSKA TRANSPORTNA LOGISTIKA, već godinama pruža najkvalitetnije usluge rečnog transporta robe, tako i svih ostalih usluga direktno ili indirektno povezanih sa ovom delatnošću. Osnovani smo 1999 i sa ponosom možemo konstatovati da je iza nas veoma uspešan period poslovanja. Do sada smo svake godine uvećavali naš obim poslovanja, a sa verom u svoje mogućnosti i sposobnosti, iako je ekonomska kriza zahvatila sve oblasti, sigurni smo da možemo napraviti još bolje rezultate u narednim godinama.

Mi Vam nudimo transportna rešenja za sve terete prema, a prema Vašim konkretnim potrebama! Na osnovu količine i vrste tereta spremni smo da u svakom trenutku odaberemo najoptimalnije rešenje za prevoz, odgovornu i brzu realizaciju transporta i najjeftinije i najkraće vreme isporuke.

Spremni smo da učinimo sve kako bi u interesu naših klijenata obezbedili sigurnu i kvalitetnu uslugu.

Zahvaljujući raznovrsnosti i kvalitetu nasih brodova, za nas ne postoje prepreke za plovidbu kako Gornjim i Donjim Dunavom, tako i Savom i Tisom i ostalim unutrašnjim plovnim putevima..